Over ons

Per 1 september 2019 zijn wij een nieuwe onderneming begonnen genaamd Nero Wijn.

Naast water en waterkoelers (NERO Water), koffie en koffiezetapparaten (NERO Koffie) bestaat ons aanbod nu ook uit champagnes, port en een groot assortiment heerlijke wijnen.

Zoals u gewend bent van ons, vinden wij ook in de nieuwe tak van de onderneming kwaliteit, service en een goede prijs belangrijk. Wij selecteren onze wijnen zelf en beschikken over een gevarieerd assortiment uit alle delen van de wereld.

Wie zijn wij

Wij, Kevin en Ruud, zijn op jonge leeftijd in de horeca begonnen en daar is onze passie voor de wijn ontstaan. Na jaren ervaring opgedaan te hebben in verschillende horecazaken en cursussen gevolgd te hebben over wijnen, willen wij graag deze passie met u delen. We blijven vernieuwen en verbeteren zodat ons assortiment spannend en modern blijft. Wij verwachten u met ons aanbod van wijnen op maat aangenaam te kunnen verrassen.

VOOR ONS VANZELFSPREKEND: SERVICE!

Een van de belangrijkste dingen vinden wij de service. Vanuit de door opgedane ervaring in de horeca weten wij dat service erg belangrijk is. Daarmee willen wij ons dan ook graag onderscheiden door snelle levering van uw bestellingen, zelfs in bijzondere of onverwachte situaties.

Relatiegeschenken

Ook voor relatiegeschenken kunt u bij ons terecht. Loop eens binnen om te zien wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand van de aanwezige voorbeelden kunt u inspiratie opdoen waarna wij de relatiegeschenken naar uw persoonlijke wensen verzorgen.

#Nerowijn

Wijnen

Onze wijnen selecteren wij zelf van over de hele wereld en daar laten wij jullie dan ook graag kennis mee maken. Als u wilt verzorgen wij wijnproeverijen voor de horeca, bedrijven en particulieren. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een personeelsbijeenkomst maar ook bij u als liefhebber thuis.

HORECA

Wij denken met u mee om de perfecte wijnen voor uw horecazaak te vinden en de meest ideale combinatie wijn/spijs te maken. Ook het maken van een wijnkaart hoort tot de mogelijkheden. Wij komen graag een keer langs in uw horecagelegenheid om kennis te maken met onze en wijnen. Ook geven wij graag adviezen voor uw wijnkaart.

Nog geen 18?

Sorry, je moet de wettelijke leeftijd hebben om deze site te bezoeken

Leeftijds verificatie

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.